Peluang menjadi ejen dan dropship produk KHM foodies Negeri Perak dan Perlis

Tawaran kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi Ejen atau Droshipper untuk produk dari KHM Foodies? Kami sedang mencari Ejen, dan Dropshipper yang komited bagi memantapkan lagi team KHM Foodies Perak dan Perlis. Jom sertai dan bersama kami hari ini.

Produk KHM Foodies

 

KHM Foodies adalah produk keluaran muslim yang halal dan bersih. Produk dihasilkan tanpa menggunaka perasa tambahan atau MSG. Dihasilkan dan dikilangkan mengikut standard dan peraturan penyediaan makanan.

Pada masa ini kami mempunyai 2 jenis muruku iaitu Omapodi dan juga Ribbon Satu lagi produk baru yang akan dilancarkan tidak lama lagi iaitu Biskut Bijan. 

Kesemua produk ini dihasilkan melalui resepi original dan mengekalkan rasa sama seperti zaman dahulu. Resipi muruku yang rangup dan sedap ini pasti akan mengimbau kenangan apabila makan.

Peluang Penyertaan Sebagai Ejen dan Dropship Negeri Perak Dan Perlis

 
Selaras dengan perkembangan pasaran diseluruh Malaysia juga Sabah dan Sarawak, kami ingin membuka peluang kepada mereka yang komited dan berminat untuk menyertai KHM Foodies sama ada sebagai Ejen ataupun Dropship di Negeri Perak dan Perlis.
 

Jadilah yang terawal sertai kami untuk menjana pendapatan anda bersama KHM Foodies. Pengambilan ejen adalah terhad dibeberapa kawasan sahaja dan akan ditutup selepas kekosongan tersebut diisi. Namun, pengambilan dropship adalah tidak dihadkan dan boleh mendaftar jika berminat.

Kami masih memerlukan ejen yang komited dibeberapa kawasan Seperti:

  1. Larut Matang Dan Selama
  2. Hulu Perak, Gerik
  3. Kuala Kangsar
  4. Krian
  5. Pangkor
  6. Perak Tengah
  7. Parit Buntar
  8. Kawasan-kawasan lain Jika perlu
 Untuk dropship, seluruh kawasan Negeri Perak dan Perlis, anda amat dialu-alukan untuk menyertai kami.

Bagaimana Untuk Menyertai Keluarga KHM Foodies Negeri Perak dan Perlis

 
Sila hubungi kami untuk penerangan lebih lanjut berkenaan system ejen, sub-ejen ataupun dropship

Anda boleh hubungi saya. klik sini untuk mendapakan keterangan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda.